Despre noi

2003

Mevas Auto Service se înființează ca o companie specializată în cumpărarea și vânzarea de autovehicule rulate, fiind în acel moment unul dintre puținii actori din piața auto care desfășura activitatea în depline condiții de legalitate, cu respectarea clientului și a condițiilor de comercializare.

2009

Companiei i se alătură actualul CEO, Bogdan Vasile Antohe. Societatea se reorganizează, dezvoltă propriul atelier mecanic de verificare/reparații autovehicule, modifică procedurile de lucru, extinde condițiile de garanție și crește numărul canalelor de achiziție/vânzare.

2012

Mevas Auto Service deschide una dintre cele mai moderne unități service multimarcă din București-Ilfov adresându-se clienților cu flote mari de mașini.

2014

Mevas Auto Service se specializează pe servicii de mentenanță adaptate nevoilor firmelor de leasing operațional și rent-a-car, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori multimarcă , continuă dotarea cu tehnologii noi necesare reparațiilor auto.

2016

Mevas Auto Service explorează piețe internaționale emergente pentru piese de schimb și începe derularea activitaților de export în Africa de Est.

2019

Odată cu imbunătățirea cadrului legal privind vânzarea vehiculelor rulate Mevas Auto Service crește volumul investițiilor în acest domeniu.

2021

Mevas Auto Service păstrandu-și calitatea de membru AD Garage este auditat și devine partener BOSCH renumita rețea internațională.

2022

Prin investiții directe și prin accesare de fonduri nerambursabile, Mevas Auto Service devine independent energetic acoperind din propria producție de energie verde solară întregul consum de energie electrică.