Mentenanţă preventivă - revizii periodice

Programul de mentenanță preventivă oferă în afara reviziei tehnice periodice și un program de service personalizat optimizat pentru mașini individuale sau flote de mașini. Lucrările de întreținere și reparații preventive, făcute la momentul reviziilor, optimizează costurile și are multiple avantaje: evitarea defectării pe neașteptate a mașinilor, reducerea volumului de lucrări, de piese de schimb/materiale și a manoperei/cheltuielilor necesare executării lucrărilor de mentenanță.

Avantaje Mevas

Experienţa în managementul flotelor

Istoricul bogat in managementul flotelor mari de masini reprezinta un garant al profesionalismului serviciilor diviziei Mevas Auto Service.

De asemenea atat eliberarea de rapoarte privind starea si stadiul proiectelor in curs, cat si abordarea personalizata a tuturor provocarilor primite din partea clientiilor nostri, provocari care dau nastere unor solutii complet individualizate, fac din divizia de service a grupului Mevas un partener de incredere in ceea ce priveste managementul flotei de masini a companiei dumneavoastra.

Tehnologia şi calitatea materialelor

Materialele folosite de catre divizia Mevas Auto Service provin de la cei mai importanti producatori de materiale din piata auto. Relatia buna de parteneriat pe care o avem cu acestia se fructifica intr-un pret corect de care tu, clientul nostru vei beneficia intr-un mod transparent si un sistem de livrare rapid ceea ce inseamna un timp mai scurt de asteptare pentru solutionarea problemei tale.

Tehnologia de ultima ora folosita le permite angajatiilor nostri sa faca fata oricarei provocari intr-un mod elegant, rapid si profesionist.

Atat calitatea ridicata a materialelor cat si tehnologia de varf folosita de catre Mevas Auto Service sunt menite sa aduca satisfactia lucrului bine facut pana la capat!

Grad mare de acoperire multibrand

Varietatea partenerilor nostri ne permite o acoperire aproape totala a zonei de servicii multibrand / multimarca. De asemenea istoricul si know-how-ul expertilor auto stau ca baza pentru dezvoltarea serviciilor noastre pentru o gama cat mai larga de branduri auto.

Istoricul reparaţiilor

Monitorizarea istoricului fiecarei masini intrate in service-ul Mevas contribuie la o diagnosticare reala a problemelor dat fiind faptul ca specialistii nostri pot avea o privire de ansamblu asupra tuturor problemelor pe care masina in cauza le-a avut pana in prezent. Totodata acest tip de serviciu reprezinta un avantaj dublu, atat pentru specialistii nostri cat si pentru companiile care detin flote mari de masini. Astfel se simplifica mult procesul de management al flotei companiei dumneavoastra.